41% BIANCHINO- Feitoria do Cacao 50g EXP

Akční cena, minimální trvanlivost 11.2022

41% bílá čokoláda se skořicí a kávou

standardní cena: 199 Kč –45 % 109 Kč 94,78 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1686
41% BIANCHINO- Feitoria do Cacao 50g EXP
feitoria do cacao 41
Akce Expirace
199 Kč –45 %

Detailní popis produktu

Kakaové máslo extrahované přirozeně z kakaa Arriba de Ecuador si stále zachovává eleganci a sladké aroma svého ušlechtilého kakaa. Když jsme vyrobili bílou čokoládu s tímto máslem, jeho krémová chuť s okouzlujícím aroma okamžitě inspirovala k dokonalému spojení s kávou.

Tuto brazilskou kávu vybral a upražil speciálně pro tento recept náš přítel Diogo Amorim. Nakonec přidáme špetku cejlonské skořice, která dodá exotický a osvěžující nádech. Užijte si kombinaci tohoto tria, která rozvíjí harmonii a postupně odhaluje různé vjemy ve vůni, textuře a chuti.

BIANCHINO se narodilo inspirováno naším hnědě tečkovaným dalmatským psem, se kterým sdílí své jméno, stejně rozkošné a zvláštní jako tato čokoláda.

Hmotnost : 50g

Ingredience :

Kakaové máslo, třtinový cukr, sušené odstředěné mléko , sušené plnotučné mléko , káva a skořice.

Minimální obsah kakaa: 41 %

*Může obsahovat stopy ořechů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
FEITORIA DO CACAO
Ateliér CriollaS-1-4

Tomoko Suga vlevo (generální ředitel) a Sue Tavares vpravo (výrobce čokolády)

Značka FEITORIA DO CACAO vznikla po cestě na Svatý Tomáš a Princův ostrov dvěma zakladateli společnosti – Tomoko Suga a Sue Tavares. Na Svatém Tomáši a Princově ostrově jsme měli možnost navštívit několik kakaových plantáží (Roças) a kontaktovat přímo lidi, kteří kakao produkují. Při návštěvách, které jsme měli tu čest dělat, nám bylo ukázáno, jak se kakao zpracovává, až se dostane do rukou výrobců čokolády po celém světě. Nejen, že jsme se dozvěděli celý proces, ale také nám byl ukázán skromný a hořký život pěstitelů kakaa, který se v žádném případě nepodobá obrazu, jaký máme o čokoládě: sladké a bohaté. Byl to pro nás velký šok. Prostřednictvím tohoto přímého kontaktu jsme si uvědomili, jak důležité je přispět ke snížení rozdílů a ekonomických propastí mezi pěstiteli kakaa a výrobci čokolády. Proto jsme rok pečlivě studovali a absolvovali mnoho školení pro profesionální výrobce čokolády a práci s boby, prováděli jsme testy a experimenty s kakaem z různých zemí, až jsme dospěli k produktům, které se zaměřují na jedinečný a zvláštní charakter, který nám každý Terroir jednotlivých bobů může nabídnout. Respektujeme single origin povahu a věnujeme pozornost každému detailu v procesu výroby čokolády: čokoládu vyrábíme z kakaových bobů v mikrošaržích, výhradně Bean-to-Bar. Zároveň přinášíme na portugalský trh unikátní produkt, protože jsme průkopníkem v tomto druhu čokolády u nás, a přispíváme k tomu, co nás namotivovalo od začátku projektu: platíme férovou cenu, velmi nad rámec na domácím trhu, za suroviny, které používáme a přispíváme tak stejnou měrou k motivaci producentů kvalitního kakaa, jehož cena je úměrná jejich snaze a nasazení. Vyhrává tak čokoláda a také my všichni, kdo se podílíme na její tvorbě nebo ji ochutnáme.

V Portugalsku chceme změnit představu čokolády jakožto jednoduché sladkosti pro děti: je to totiž potrava od bohů a pro všechny věkové kategorie!

Od roku 2017 získávají čokolády Feitoria do Cacao mezinárodní uznání za nejprestižnější ocenění v tomto odvětví.