Detailní popis produktu

Unikátní kombinace čokolády a divokých borůvek shromážděných z finské divočiny.
HMOTNOST: 48 g
ZEMĚ PŮVODU: Finsko (boby z Ekvádoru)
Aroma profil: divoké borůvky a ovocné tóny Ekvádorských bobů
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
SLOŽENÍ: Kakaové boby*, kokosový palmový cukr*, kakaové máslo*, kokosové vločky*, borůvkový prášek*. *bio. Obsah kakaa minimálně 61%. Může obsahovat ořechy: kešu. Veganské, bezlepkové a bez sóji.
Energetická hodnota
2312 kJ/552kcal
Tuky 44,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 27,6 g
Sacharidy 36,8 g
z toho cukry 29 g
Bílkoviny 6 g
Sůl 0,16g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Naše RAW čokoláda je zpracována minimálně, aby se obsah co nejvíce přiblížil svému přirozenému stavu. Z Finska - Helsinek pocházející čokoláda Goodio je s láskou ručně vyráběna s maximální péčí. Všechny naše čokolády jsou veganské a bezlepkové.
INGREDIENCE
Příběh naší čokolády začíná pečlivým výběrem surovin. Používáme organické, divoké suroviny lokálně z Finska a nejlepší kakaové boby z Peru, Ekvádoru a Konga. Naše divoké borůvky, rakytník, máta a brusinky jsou místně sklízeny v zemi půlnočního slunce. Ke slazení používáme jen indonéský a srílanský cukr z kokosové palmy, který má nízký glykemický index a je zdravější alternativou ostatních cukrů.
Naše kakaové boby pocházejí z ekologických farem bez GMO v Peru, Ekvádoru a Kongu. Dáváme přednost použití surového (RAW) kakaa na rozdíl od zpracovaného kakaa kvůli jeho nutričnímu obsahu. V našich příchutích z limitované edice používáme peruánské kakao Pure Nacional, jedny z nejvzácnějších kakaových bobů na světě.
Kamenné Mletí
Aby byla dosažena hladká a hedvábná konzistence, naše sametová čokoláda se mele v kamenných mlýnech. V důsledku toho se kakaové máslo rozmělní z ulomků bobů a směs začne zkapalňovat.
Jakmile dosáhne vhodné konzistence, přeneseme mletou kakaovou hmotu do velkých nadob k temperování. Mletí kameny je prastará technika, která zachovává nutriční složky přísady; automatické mlýnky mají tendenci produkt zahřívat, čímž se mění vlastnosti výsledné čokolády.
TEMPEROVÁNÍ
Při procesu temperování se nejprve rozpustí čokoláda. Poté se nechá zpět zkrystalizovat, což zanechává čokoládu lesklou a tvrdou. Cílem při temperování roztavené čokolády je vtáhnout nesourodé krystaly mastných kyselin kakaového másla zpět do jedné stabilní formy. Jakmile je čokoládová hmota temperována, nalije se do forem a na krátkou dobu zchladí.
OBAL
Jakmile jsou tyčinky vyjmuty z forem, jsou jednotlivě zabaleny do biologicky rozložitelného obalu. Po zabalení čokolády dokončíme balení zasunutím tabulek do obálky a vše zalepíme emblémem Goodio.
Jukka Peltola opustil tvůrčí kariéru v oblasti technologií a zábavy (spolupracoval s 'Rovio', společností odpovědnou za hru 'Angry Birds') a k jídlu přišel osobní cestou za lepším zdravím. Od roku 2015 je čokoláda GOODIO ručně vyráběna v Helsinkách. Je to průkopník zdravého jídla s dobrým srdcem, značka potravin z Finska, které můžete věřit. Je to vize integrovat do čokolády severskou kvalitu a lokální bohatství, jako jsou místní divoké borůvky, rakytník a brusinky. Všechny čokolády jsou vyrobeny ze surového (RAW) kakaa, které je poté zastudena mleté kameny po tři dny. GOODIO je značka pro zdravé a vědomé a také pro alergiky i náchylné lidi. Všechny jejich čokolády jsou totiž veganské a neobsahují sóju, lepek, běžný cukr a ani mléčné výrobky!
