Akční cena, minimální trvanlivost 31.1.2023
70% prémiová čokoláda Chuno Triple Turned - Friis Holm.
Detailní popis produktu
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobů po čokoládovou tabulku. Čokolády Chuno jsou dokonálým příkladem - dvé identické čokolády s přesně stejnými kakaovými boby – z odrůdy Chuno ze severní Nikaraguy. Identická procenta a stejný proces výroby, pouze jeden rozdíl: během pětidenního fermentování kakaových bobů jsou třikrát obráceny u Triple turned verze, dvakrát u Double Turned verze. Řekl byste, že je to minimální rozdíl, ale ve skutečnosti to přináší úplně jinou čokoládu!
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.
Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky..
Chuťové poznámky a tóny: Velmi měkká a výrazná kyselost. Náznaky černé olivy a citronové kůry.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua.
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka.
Obsah kakaové sušiny 70 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2429 kJ/579 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7,1 g
Sůl 0,01 mg
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.