70% DON PAPA RUM - Auro Saloy 60g

70% tmavá čokoláda Auro s DON PAPA RUMEM! Limitovaná edice na pouze 1000ks!

219 Kč 190,43 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 2044
70% DON PAPA RUM - Auro Saloy 60g
aurodonpapa1
Tip Extra

Detailní popis produktu

Unikátní limitovaná edice bean to bar čokolády od fúze Auro Chocolate a Don Papa Rum - malosériová čokoláda, nazývaná Auro x Don Papa: 70% hořká čokoláda se 7mi letým rumem spojuje silný a robustní, zemitý charakter 70% tmavé čokolády Auro (vyrobené z jemných kakaových bobů od Saloy, Estate Davao) s ovocným, jemně vanilkovým tónem prémiového vyzrálého jednoostrovního rumu Don Papa. Přidejte k tomu hedvábně uspokojivou charakteristiku top čokolád Auro a získáte skutečně speciální tabulku, která spojuje svět řemeslné čokolády a likéru v jeden harmonický požitek a je dokonalým zážitkem i dárkem pro každého gurmeta.

Každá čokoláda je vyrobena od stromu (Tree-to-Bar) po tabulku za použití těch nejlepších kakaových bobů ze Saloy Davao, pečlivě máčená a vyzrálá s Donem Papa — 7 letým prémiovým jednoostrovním rumem, který své čokoládě dodává velmi dynamické tóny praženého cukru, třešní, medu, vanilky a kandovaného ovoce! Dokonalá symfonie řemeslné filipínské čokolády a likéru z Filipín.

Tuto čokoládu si budete chtít vychutnávat pomalu a pozorně – tento druh čokolády vás zavede na trochu delší cestu, protože chuťové tóny se pomalu rozvíjejí jak se rozpouští na jazyku a čaruje na patře. Ocení kdokoli, kdo chce prozkoumat, jak úžasné může být Auro single origin kakao a cukrová třtina, zvláště když jsou v rukou zručných řemeslníků.

 

Rozměr tabulky: 9,5 mm x 96 mm x 193 mm

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.

Tato 70% čokoláda bez rafinovaného bíleho cukru, emulgátoru a jakýchkoli jiných zbytečných aditiv je stejně jako všechny kvalitní čokolády velmi bohatá na energii stabilních kakaových tuků (v tomto případě i cukrů z třtinové šťávy), specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin. Dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh čokolády je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

70% tmavá čokoláda Don Papa Rum je oslazená třtinovým cukrem v celkovém množství 15g cukrů na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v jednom jablku).

Přibližně od roku 2010 přidal Don Papa Filipíny na mapu světa jako rumovou zemi. Jde také o první skutečně řemeslný filipínský rum. Což bylo načase, vzhledem k tomu, že Filipíny jsou jednou z hlavních zemí na světě, kde se pije rum! A teď si můžete úžít tu nejlepší čokoládu X nejlepší rum!

HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Filipíny
SLOŽENÍ: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, don papa rum. Obsah kakaové sušiny 70 %.

Aroma profil: rum Don Papa

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2290 kJ/547 kcal
Tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 45 g, z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7 g
Sůl <2mg

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Auro Chocolate (@AuroChocolate) | Twitter

Auro - mezinárodně oceňovaná prémiová značka kakaových tabulek typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu a vyráběná pouze z těch nejlepších filipínských ingrediencí. Auro jde i nad rámec běžného "bean to bar" tím, že se často zapojuje do úplně každého kroku procesu vč. fermentace.

Celosvětově uznávané a oceněné - vášeň značky Auro předvést jedinečné filipínské kakao byla celosvětově uznána těmi nejprestižnějšími subjekty, jako je Academy of Chocolate (AoC), Great Taste Award a International Chocolate Awards. Od svého uvedení na trh v polovině roku 2017 získala Auro Chocolate již celkem 36 mezinárodních ocenění.

 

Zábavný fakt: AU, chemický symbol zlata v periodické tabulce v kombinaci s ORO, což znamená „zlato“ ve filipínštině a španělštině (společně název Auro) představuje nový způsob pohledu na starou tradici - Kakao je na Filipínách již více než 300 let a naší úlohou je tento poklad odhalit a přeměnit jej na produkty, které zdůrazní jeho skutečnou hodnotu.