Akční cena, minimální trvanlivost 31.1.2023
70% prémiová čokoláda Johe Friis-Holm.
Chuť: Měkká ovocná chuť s dlouhou a příjemnou dochutí. Klasické tmavé čokolády.
Detailní popis produktu
Johe je odrůda kakaa ze severní Nikaraguy.
Vyhrála stříbrnou medaili ve světovém finále International Chocolate Awards 2016.
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.
Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.
Chuť poznámka výrobce: Měkká ovocná chuť s dlouhou a příjemnou dochutí. Klasické tmavé čokolády.
HMOTNOST: 100g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 70 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2425 kJ/579 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,1 g
Může obsahovat stopy mléka.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.