70% Barba Nikaragua Friis-Holm 100g

70% prémiová čokoláda Barbra Nikaragua - Friis-Holm.

Položka byla vyprodána…
299 Kč 260 Kč bez DPH
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 269
70% Barba Nikaragua Friis-Holm 100g

Detailní popis produktu

 

Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku.

Jeho Barba je mírně kořeněná odrůda kakaa z Nikaraguy. Odrůda Barba má jen 100 stromů, což z ní dělá zcela unikátní výtvor.

Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.

Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm Foto Jesper Rais.jpg

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.

Vítězná čokoláda několika světových ocenění.

Tóny a aroma profil: Velmi jemné, ale plné kakao jakoby smíchané s pepřem a skořicí. 

HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 70 %.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2425 kJ/579 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 g (téměř vše vláknina)
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,1 g

Může obsahovat stopy mléka.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

FRIIS-HOLM ???? The world’s best chocolate | Chocolats-De-Luxe

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.