Detailní popis produktu
Kakao pro tuto čokoládu je s odrůdy Trinitario a pochází z brazilské Amazonie. Dodává ji společnost COOPOAM, Cooperativa de Produtos Orgânicos da Amazônia. Jemňoučká Single Origin mléčná čokoláda je krémově smetanová, s tóny červeného a tropického ovoce, rumu a medu. Mňam.
HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Brazílie
SLOŽENÍ: Kakaová hmota, kakaové máslo, sušené
plnotučné mléko, raw třtinový cukr.
Obsah kakaové sušiny 60 %.
Odrůda kakaa: Trinitario
Aroma profil: Byliny a mléčné krémové, červené a tropické ovoce, med, rum.
Bezlepkové
veganské
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2517 kJ/601 kcal
Tuky 47 g
z toho nasycené mastné kyseliny 34 g
Sacharidy 34 g
z toho cukry 29 g
Bílkoviny 9 g
Sůl 0,26g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se neomezovali, nepoužíváme pouze (ale velmi často a vždy když to jde) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v kvalitě, kterou chceme. Organické je dobré, ale nemusí to nutně vždy znamenat, že je to lepší kvalita. Podobně existují určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, pouze ve velmi omezeném množství anebo vůbec v ekologické kvalitě.
I když nevytváříme vše v organické kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho pochází naše suroviny. Částečně nakupujeme kakaové boby přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od obchodníků s kakaem naší důvěry.
Spravedlivá mzda pro pěstitele kakaa je pro nás stejně důležitá jako záruka, že naši výrobci nepovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto buď pocházejí ze spravedlivého obchodu fair trade, nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši obchodníci s kakaem nám zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce. Pokud to jde, přesvědčíme se vždy na místě, že tyto záruky dodržují.
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také rádi tvořili a tvoříme nové chuťové zážitky: např. tmavá čokoláda s liškami nebo ovocná a kyselá malinová čokoláda s ušlechtilým růžovým olejem či rakytníkovo-jogurtová tabulka jasně dokazují, co je možné dělat čokoládou.
Naše německé čokolády se vyznačují zkrátka rozmanitými chutěmi exotických i originálních příměsí.
Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě byla také malá kavárna s integrovanou výrobou.