Akční cena, minimální trvalnivost do 28.2.2023
BIO 40% prémiová čokoláda White Ecuador - Friis-Holm.
Chuťové tóny dle výrobce: Velmi jemné, ale plné kakao. Kořeněné tóny.
Detailní popis produktu
Bílá čokoláda od Friise Holma. 40% organické kakaové máslo z Ekvádoru
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.
Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.
Chuťové tóny dle výrobce: Velmi jemné, ale plné kakao. Kořeněné tóny.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: . kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko. Obsah kakaového másla min. 40 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2489 kJ/595 kcal
Tuky 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 32 g
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 6 g
Sůl 0,1 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.