BIO 50% O'Payo Lequorice - Friis-Holm 100g EXP

Akční cena, minimální trvanlivost 31.3.2023

BIO 50% prémiová čokoláda O'Payo Lequorice - Friis-Holm.

standardní cena: 299 Kč –40 % 180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1971
BIO 50% O'Payo Lequorice - Friis-Holm 100g EXP
lequorice
Akce Expirace
299 Kč –40 %

Detailní popis produktu

Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.

Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku. 

Lehká čokoláda s komplexními příchutěmi kakaa, sladkosti, soli a s tóny lékořice, medu a smetanového karamelu.

Čokoláda byla uznána jako nejlepší na světe v 2018 roce.

 

Mikkel Friis-Holm Foto Jesper Rais.jpg

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.

 

HMOTNOST: 100g 
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, lékořice (8 %). Obsah kakaa min. 50 %.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2387 kJ/570 kcal
Tuky 35 g
z toho nasycené mastné kyseliny 10 g
Sacharidy 37 
z toho cukry 33 g
Bílkoviny 7 g
Sůl 0,11 g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

FRIIS-HOLM ???? The world’s best chocolate | Chocolats-De-Luxe

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.