BIO 50% O'Payo Sansho - Friis-Holm 100g

BIO 50% prémiová čokoláda O'Payo Sansho - Friis-Holm.

Položka byla vyprodána…
299 Kč 260 Kč bez DPH
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 280
BIO 50% O'Payo Sansho - Friis-Holm 100g

Detailní popis produktu

Krémová mléčná čokoláda s jemným japonským zeleným sancho pepřem.

Zelený sancho pepř z Japonska dává velmi charakteristickou jemnou chuť (citrusy, citronová tráva, ovocná, exotická) a v této čokoládě ve skutečnosti nedává žádnou ostrost, jen velmi mírně kořeněnou. Takže se nebojte, pokud nemůžete vystát příliš mnoho pikantnosti. Vzrušující kombinace s 50% Mléčnou čokoládou O'Payo.

Pepř Green Sancho je takzvaný "falešný pepř", ne z botanické rodiny pepře, ale ve skutečnosti citrusový keř. Viz Zanthoxylum piperitum (odkaz na Wikipedii)

Poznámka na obalu:

Velmi krémová mléčná čokoláda s tóny medu spolu s pikantním květinově zeleným pepřem Sancho z prefektury Wakayama v Japonsku.

Organické kakao z Waslaly, pěstované v horách severní Nikaraguy.

Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.

Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.

 

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm Foto Jesper Rais.jpg

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.

Kategorie: , 

 

HMOTNOST: 100g 
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, zelený pepř Sansho. Obsah kakaa min. 50 %.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2465 kJ/589 kcal
Tuky 38 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 35 
z toho cukry 32 g
Bílkoviny 8 g
Sůl 0,1 g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

FRIIS-HOLM ???? The world’s best chocolate | Chocolats-De-Luxe

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.