BIO 50% prémiová čokoláda O'Payo Sansho - Friis-Holm.
Detailní popis produktu
Krémová mléčná čokoláda s jemným japonským zeleným sancho pepřem.
Zelený sancho pepř z Japonska dává velmi charakteristickou jemnou chuť (citrusy, citronová tráva, ovocná, exotická) a v této čokoládě ve skutečnosti nedává žádnou ostrost, jen velmi mírně kořeněnou. Takže se nebojte, pokud nemůžete vystát příliš mnoho pikantnosti. Vzrušující kombinace s 50% Mléčnou čokoládou O'Payo.
Pepř Green Sancho je takzvaný "falešný pepř", ne z botanické rodiny pepře, ale ve skutečnosti citrusový keř. Viz Zanthoxylum piperitum (odkaz na Wikipedii)
Poznámka na obalu:
Velmi krémová mléčná čokoláda s tóny medu spolu s pikantním květinově zeleným pepřem Sancho z prefektury Wakayama v Japonsku.
Organické kakao z Waslaly, pěstované v horách severní Nikaraguy.
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.
Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.
Kategorie: Int. Chocolate Awards 2019 World, Friis Holm.
HMOTNOST: 100g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, zelený pepř Sansho. Obsah kakaa min. 50 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2465 kJ/589 kcal
Tuky 38 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 35 g
z toho cukry 32 g
Bílkoviny 8 g
Sůl 0,1 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.