BIO 70% Lišky Georgia Ramon 50g

Položka byla vyprodána…
169 Kč 146,96 Kč bez DPH
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 78
BIO 70% Lišky Georgia Ramon 50g

Detailní popis produktu

Georgia-Ramon.com - přepnout na domovskou stránku

 

BIO Čokoláda pro všechny milovníky hub. Divoké lišky byly ručně sbírány a jen ty nejlepší vybrané kusy se zakomponovali do struktury této unikátní tabulky Georgia Ramon z 70 % kakaa z Dominikánské republiky.

Značení ekologické produkce | www.kez.cz

Tato 70% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní kakaové tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh čokolády je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

Společnost ÖKO Caribe, kterou založili Gualberto Acebey Torrejon a Adriano de Jesus Rodriguez, úzce spolupracuje se 180 kakaovými farmáři. Objem exportu je na místní podmínky poměrně skromný. Stále funguje velmi dobře, protože ÖKO Caribe udržuje úzkou spolupráci s farmáři a také jim platí výrazně vyšší ceny.

HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Dominikánská republika

SLOŽENÍ: kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo, sušené lišky (11 %).

  Obsah kakaové sušiny 70 %.

Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny jsou organické. DE-ÖKO-003 Zemědělství EU /mimo EU.

Odrůda kakaa:  Trinitario

Bezlepkové
veganské

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2168 kJ/518 kcal
Tuky 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 24 g
Sacharidy 30 g
z toho cukry 27 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0,1g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Georgia-Ramon.com - přepnout na domovskou stránku

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se neomezovali, nepoužíváme pouze (ale velmi často a vždy když to jde) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v kvalitě, kterou chceme. Organické je dobré, ale nemusí to nutně vždy znamenat, že je to lepší kvalita. Podobně existují určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, pouze ve velmi omezeném množství anebo vůbec v ekologické kvalitě. 

I když nevytváříme vše v organické kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho pochází naše suroviny. Částečně nakupujeme kakaové boby přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od obchodníků s kakaem naší důvěry.

Spravedlivá mzda pro pěstitele kakaa je pro nás stejně důležitá jako záruka, že naši výrobci nepovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto buď pocházejí ze spravedlivého obchodu fair trade, nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši obchodníci s kakaem nám zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce. Pokud to jde, přesvědčíme se vždy na místě, že tyto záruky dodržují.

Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také rádi tvořili a tvoříme nové chuťové zážitky: např. tmavá čokoláda s liškami nebo ovocná a kyselá malinová čokoláda s ušlechtilým růžovým olejem či rakytníkovo-jogurtová tabulka jasně dokazují, co je možné dělat čokoládou.

Naše německé čokolády se vyznačují zkrátka rozmanitými chutěmi exotických i originálních příměsí.

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě byla také malá kavárna s integrovanou výrobou.