Detailní popis produktu
Tabulka čokolády z Brazilského kakaa, které je pěstováno v družstvu na východě Amazonie, která sdružuje 95 farem a zaměstnává přes 150 rodin farmářů. Ti spravují 1125 hektarů kakaových plantáží s certifikací ekologického farmaření i Fairtrade. Odrůda Trinitario, s chuťovými tóny červeného ovoce, tropického ovoce, medu a rumu.
HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Brazílie
Aroma profil: červené a tropické ovoce, med, rum.
SLOŽENÍ: Kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo.
Obsah kakaové sušiny 73 %.
Odrůda kakaa: Trinitario
Bezlepkové
veganské
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2228 kJ/545 kcal
Tuky 42 g
z toho nasycené mastné kyseliny 25 g
Sacharidy 32 g
z toho cukry 27 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0,01g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se neomezovali, nepoužíváme pouze (ale velmi často a vždy když to jde) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v kvalitě, kterou chceme. Organické je dobré, ale nemusí to nutně vždy znamenat, že je to lepší kvalita. Podobně existují určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, pouze ve velmi omezeném množství anebo vůbec v ekologické kvalitě.
I když nevytváříme vše v organické kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho pochází naše suroviny. Částečně nakupujeme kakaové boby přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od obchodníků s kakaem naší důvěry.
Spravedlivá mzda pro pěstitele kakaa je pro nás stejně důležitá jako záruka, že naši výrobci nepovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto buď pocházejí ze spravedlivého obchodu fair trade, nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši obchodníci s kakaem nám zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce. Pokud to jde, přesvědčíme se vždy na místě, že tyto záruky dodržují.
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také rádi tvořili a tvoříme nové chuťové zážitky: např. tmavá čokoláda s liškami nebo ovocná a kyselá malinová čokoláda s ušlechtilým růžovým olejem či rakytníkovo-jogurtová tabulka jasně dokazují, co je možné dělat čokoládou.
Naše německé čokolády se vyznačují zkrátka rozmanitými chutěmi exotických i originálních příměsí.
Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě byla také malá kavárna s integrovanou výrobou.