BIO 75% EDELSCHWARZ GIN - Karuna 60g EXP

Akční cena, minimální trvanlivost 1.5.2023

75% tmavá BIO čokoláda s Ginem od čokolatiérů z jižního Tyrolska.

standardní cena: 249 Kč –20 % 199 Kč 173,04 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1980
BIO 75% EDELSCHWARZ GIN - Karuna 60g EXP
Edelschwarz Set reduced Homepage 430x800
Akce
249 Kč –20 %

Detailní popis produktu

Logo

 

,,Single origin a bean to bar´´ BIO tmavá 75% čokoláda vyrobená z kakaa Chuncho z Peru, obohacená o Edelschwarz bio Gin. Tato čokoláda má komplexní aromatické tóny: jalovec, lesní plody, bylinky a koření.

Pražená kakaová zrna několik dní macerujeme s ginem a dehydratujeme. Voda a alkohol se plně odpaří, zatímco kakao absorbuje chutě. Edelschwarz organic Gin se vyrábí ze 17 alpských rostlin, jako je jalovec, protěž, brusinky, rybíz a různé bylinky.

Čokoláda vyhrála hned stříbro na AoC 2021!

EU_Organic_Logo_Colour_rgb57fa392156d36

Karuna chocolate - Jsme Katya a Armin,
průkopníci v oblasti řemeslné čokolády v Jižním Tyrolsku a první, kdo v Jižním Tyrolsku vyrábí organickou čokoládu z jemných kakaových bobů. Třídíme, pražíme a drtíme sami jen vybrané kakaové boby a v malých výrobních dávkách vyrábíme obzvláště aromatické a puristické čokolády. Naše obaly jsou 100% ekologické, bez plastů, bez chemikálií a bez těžkých kovů. Používáme certifikované přírodní papíry a tiskneme barvami rostlinného původu technikou sítotisku Risograph. Vnitřní obal našich čokolád je vyroben z celulózy a je kompostovatelný.

Řemeslní výrobci čokolády jako my, vyrábí čokoládu tzv. "od bobů až po tabulku". Počínaje hl. surovinou - kakaovým bobem, se celý výrobní proces provádí v malých šaržích. V důsledku industrializace výroby čokolády zmizel profesionální profil řemeslného výrobce čokolády v 50. letech minulého století. V dnešní době většina výrobců čokolády obvykle jen rafinuje průmyslově vyráběný meziprodukt, kakaovou hmotu nebo kuverturu. Výsledkem je násobně levnější produkt a masová produkce.
Počínaje Amerikou, asi před 20 lety, se iniciativa ,,bean to bar" jakožto specializovaná oblast řemeslné výroby kakaových produktů v posledních letech silně rozrostla a konečně nabízí milovníkům kakaa tu nejkvalitnější, aromatickou a hlavně puristickou čokoládu, která je zcela odlišná od průmyslových produktů v policích obchodů. Výroba řemeslné čokolády trvá i týden. Zákazník platí za práci a řemeslo a hlavně za kvalitu použitých surovin.

HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Peru. Vyrobeno: Itálie, jižní Tyrolsko.
SLOŽENÍ: Kakaové boby*, raw třtinový cukr*, Edelschwarz bio Gin (13%)*, kakaové máslo*. *certifikované bio z ekologického zemědělství. Zemědělství v i mimo EU. Obsah kakaové sušiny min 75 %. 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2215 kJ/529 kcal
Tuky 44 g
z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 43 g (z toho 7 g vláknina)
z toho cukry 25 g
Bílkoviny 7 g
Sůl 0,02g

Aroma profil: jalovec, lesní plody, bylinky a koření

Bezlepkové
veganské

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Logo

Karuna chocolate - Jsme Katya a Armin,
průkopníci v oblasti řemeslné čokolády v Jižním Tyrolsku a první, kdo v Jižním Tyrolsku vyrábí organickou čokoládu z jemných kakaových bobů. Třídíme, pražíme a drtíme sami jen vybrané kakaové boby a v malých výrobních dávkách vyrábíme obzvláště aromatické a puristické čokolády. Naše obaly jsou 100% ekologické, bez plastů, bez chemikálií a bez těžkých kovů. Používáme certifikované přírodní papíry a tiskneme barvami rostlinného původu technikou sítotisku Risograph. Vnitřní obal našich čokolád je vyroben z celulózy a je kompostovatelný.

Řemeslní výrobci čokolády jako my, vyrábí čokoládu tzv. "od bobů až po tabulku". Počínaje hl. surovinou - kakaovým bobem, se celý výrobní proces provádí v malých šaržích. V důsledku industrializace výroby čokolády zmizel profesionální profil řemeslného výrobce čokolády v 50. letech minulého století. V dnešní době většina výrobců čokolády obvykle jen rafinuje průmyslově vyráběný meziprodukt, kakaovou hmotu nebo kuverturu. Výsledkem je násobně levnější produkt a masová produkce.

Počínaje Amerikou, asi před 20 lety, se iniciativa ,,bean to bar" jakožto specializovaná oblast řemeslné výroby kakaových produktů v posledních letech silně rozrostla a konečně nabízí milovníkům kakaa tu nejkvalitnější, aromatickou a hlavně puristickou čokoládu, která je zcela odlišná od průmyslových produktů v policích obchodů. Výroba řemeslné čokolády trvá i týden. Zákazník platí za práci a řemeslo a hlavně za kvalitu použitých surovin.