Adam RAW a spojení s NAIVE

Na naší Chokolásce najdete speciální kategorii ADAM RAW. Vytvořili jsme ji z důvodu odlišení ostatních produktů od těchto speciálních kolekcí čokolád, které Adam a Domantas společně vytvořili.
Zajímá Vás jak k tomuto spojení došlo?
Adama jsme vyzpovídali a zde je jeho příběh:
,, Začalo to vlastně surovinama, se kterými jsem již pracoval a to včelí fermentovaný pyl Ambrosia a kefír. Zde můj článek na blogu ADAM RAW
Kefír jsem dělal na svých kempech třeba i pro 60 lidí denně z pravé tibetské houby. Co se týká Ambrosie, tak tu jsem zde do Česka jako první dostal do povědomí já.
Potom začal náš příběh čokolásky a na NAIVE jsem získal výhradní distribuci.
Zjistil jsem, že Domantas již tyto suroviny nezávisle na mě také používá ve svých čokoládách, což bylo úžasné…Proběhlo pár brainstormingů a oba jsme pochopili, že jsme na stejné vlně. Máme stejnou vizi dělat unikátní produkty bez ohledu na cenu z vzácných přírodních surovin a společná sympatie ke kakau a řemeslné čokoládě, jako pokrmu bohů, dala a dává vzniknout novým a novým nápadům. A to pokaždé co si zavoláme a nebo se vidíme.
Od té doby jsme začali hodně používat do čokolád i mé vlastní produkty, které prodávám, protože jde o superpotraviny a superlátky významných kvalit a složení. S kakaem se synergicky doplňují, v tabulce kraftové čokolády jsou pak taky např. unikátním a originálním novým způsobem užívání.
Kromě toho všeho jde ale hlavně o to, že Domantas má prostě jedny z nejlepších čokolád světa a umí to.
Já se vždy spojuji s lidma co dělají to, co je baví a dělají to dobře.´´
ADAM RAW