Bílá Cookies and Cream - Omnom 60g

Výjimečná krémová bílá čokoláda s tóny vanilky a čerstvě posečené trávy. Přikrytá dvěma jemně hořkými čokoládovými sušenkami vyrobenými ze 70% hořké čokolády Tanzanie. Pozor, závislost na této tabulce bude s největší pravděpodobností to nejlepší, co vás letos v létě potká.. ;)

159 Kč 138,26 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 937
Bílá Cookies and Cream - Omnom 60g

Detailní popis produktu

US Omnom Chocolate

 

OMNOM - PRÉMIOVÁ ISLANDSKÁ ČOKOLÁDA „BEAN-TO-BAR“ a ,,SINGLE ORIGIN´´

 

Jako kuchař pracoval Gíslason na Islandu, v Lucembursku, Norsku a Švédsku. Vášnivý za kulturou jídla, ho přirozená spřízněnost s dezerty postupně vedla k čokoládě. Připojil se k hnutí bean-to-bar, nejprve vyráběl tyčinky jednoho původu (single origin) ale brzy také experimentoval s unikátními příchutěmi a strukturami dosaženými v malých sériích. Spolu s jeho přítelem z dětství Þórðarsonem jako duo založili skromnou produkční kakaovou laboratoř uvnitř přestavěné čerpací stanice v Reykjavíku a brand Omnom se zrodil.

Posláním společnosti Omnom je vyrábět nejlepší možnou čokoládu z těch nejkvalitnějších surovin. Každá surovina se získává individuálně s péčí, přičemž etika, udržitelnost a transparentnost jsou jádrem celého procesu. Udržitelnost začíná sledovatelností: Společnost Omnom nakupuje přísady přímým obchodem, aby kontrolovala sociální, environmentální a ekonomický dopad svých nákupů.

KP6A0344-square

Výjimečná krémová bílá čokoláda s tóny vanilky a čerstvě posečené trávy. Díky obsahu Islandského mléka je naprosto unikátně jemná a přitom silná s plnou chutí. Se dvěma jemně hořkými čokoládovými sušenkami vyrobenými ze 70% hořké čokolády Tanzanie vytváří neskutečnou kombinaci. Pozor, závislost na této tabulce je zaručena.

HMOTNOST: 60 g
VYROBENO: Island

SLOŽENÍ: Bílá čokoláda (kakaové máslo, třtinový cukr, islandské sušené plnotučné mléko, mořská sůl, emulgátor (slunečnicový lecitin), čokoládové sušenky (pšeničná mouka, máslo, cukr, kakaový prášek, hořká čokoláda (kakaové boby z Tanzanie, třtinový cukr, kakaové máslo), sůl, kypřící činidlo (E500)). Obsahuje minimálně 30% kakaové sušiny.

Navrženo a vyrobeno na Islandu v zařízení, které zpracovává lepek, ořechy a mléčné výrobky.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
243 kJ/585 kcal
Tuky 42 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 43 g
z toho cukry 36 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 1,3 g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

US Omnom Chocolate

OMNOM - PRÉMIOVÁ ISLANDSKÁ ČOKOLÁDA „BEAN-TO-BAR“ a ,,SINGLE ORIGIN´´

Islandský jedinečný ekosystém je bohatý na sopečnou půdu, bažiny, popel a endemické rostliny, které lze kreativně zpracovat na přísady - tyto islandské prvky jsou součástí DNA Omnomu. Island je místem, kde je možné všechno; Omnom tento postoj přijímá a zaujímá. Omnom design je jedinečně barokní a minimalistický, inspirovaný fantastickými tvory, surrealismem, pop-artem a současným severským architektonickým designem. Jeho bestiář vizuálně definuje Omnom i obsah pod jeho obalem. Na rozdíl od většiny tradičních čokoládových tabulek, Omnom čokoláda není rozdělena na čtverečky, ale spíše na geometrické střepy. Ručně vyráběnou na Islandu a v malých dávkách, nabízí Omnom prémiovou čokoládu jednoho původu a nejvyšší kvality.

Společnost Omnom, kterou vytvořili dva přátelé v islandském Reykjavíku v roce 2013, vede vášnivý kuchař Kjartan Gíslason a podnikatel Óskar Þórðarson. Společnost Omnom vyrábí malosériovou čokoládu typu „od bobu po tabulku“ s použitím nejlepších kakaových bobů pocházejících z celého světa. U této tabulky z Peru.

Jako kuchař pracoval Gíslason na Islandu, v Lucembursku, Norsku a Švédsku. Vášnivý za kulturou jídla, ho přirozená spřízněnost s dezerty postupně vedla k čokoládě. Připojil se k hnutí bean-to-bar, nejprve vyráběl tyčinky jednoho původu (single origin) ale brzy také experimentoval s unikátními příchutěmi a strukturami dosaženými v malých sériích. Spolu s jeho přítelem z dětství Þórðarsonem jako duo založili skromnou produkční kakaovou laboratoř uvnitř přestavěné čerpací stanice v Reykjavíku a brand Omnom se zrodil.

Posláním společnosti Omnom je vyrábět nejlepší možnou čokoládu z těch nejkvalitnějších surovin. Každá surovina se získává individuálně s péčí, přičemž etika, udržitelnost a transparentnost jsou jádrem celého procesu. Udržitelnost začíná sledovatelností: Společnost Omnom nakupuje přísady přímým obchodem, aby kontrolovala sociální, environmentální a ekonomický dopad svých nákupů.