100% čokoládová tabulka Friis-Holm La Dalia oceněná zlatem.
Detailní popis produktu
Proč nemá výrobek v názvu slovo čokoláda? Ze zákona se smí čokoládou nazývat pouze výrobek obsahující nějaké sladidlo. Toto je prémiová 100% kakaová tabulka zcela bez aditiv.
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.
Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Friis-Holm 100% - je vyrobena z kakaa od deseti pěstitelů v La Dalia, Nikaragua. Pěstují mix odrůd známých a neznámých starých kakaovníků, které jsou dědictvím jejich plantáží. Boby účelně netřídí ale nakonec se tato směs tak dokonale doplňuje, že výsledkem je jedna z nejepších kakaových stovek na světě. Pronikavá aromatická kyselost, černý rybíz a květinové tóny s mnoha dalšími intenzivními kakaovými tóny.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.
Tato 100% "čokoláda" je stejně jako všechny kvalitní 100% tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh 100% kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.
HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 99 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2530 kJ/600 kcal
Tuky 50 g
z toho nasycené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 30 g (téměř vše vláknina)
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 0,1 g
Může obsahovat stopy mléka.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.