50% Milk of Nikaragua - Omnom 60g

Prémiová mléčná Islandská 50% čokoláda s tóny karamelu, třešní a vlašského ořechu.

159 Kč 138,26 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 316
50% Milk of Nikaragua - Omnom 60g

Detailní popis produktu

US Omnom Chocolate

 

OMNOM - PRÉMIOVÁ ISLANDSKÁ ČOKOLÁDA „BEAN-TO-BAR“ a ,,SINGLE ORIGIN´´

 

Mléčná hladká jako ganache nebo karamel s náznaky sušených třešní a vlašských ořechů.

Ingemann Cacao nabízí širokou škálu odrůd kakáových bobů, 3 s označením jednoho regionu (single origin). Hvězdou našich čokolád je O'Payo, organické jedno oblastní kakao z certifikované kooperace poblíž přírodní rezervace Bosawas v severních horách Nikaraguy. Tento terroir se promítá do široké škály tónů, a o to víc v kombinaci s mlékem! Dokonalost.

 Jako kuchař pracoval Gíslason na Islandu, v Lucembursku, Norsku a Švédsku. Vášnivý za kulturou jídla, ho přirozená spřízněnost s dezerty postupně vedla k čokoládě. Připojil se k hnutí bean-to-bar, nejprve vyráběl tyčinky jednoho původu (single origin) ale brzy také experimentoval s unikátními příchutěmi a strukturami dosaženými v malých sériích. Spolu s jeho přítelem z dětství Þórðarsonem jako duo založili skromnou produkční kakaovou laboratoř uvnitř přestavěné čerpací stanice v Reykjavíku a brand Omnom se zrodil.

Posláním společnosti Omnom je vyrábět nejlepší možnou čokoládu z těch nejkvalitnějších surovin. Každá surovina se získává individuálně s péčí, přičemž etika, udržitelnost a transparentnost jsou jádrem celého procesu. Udržitelnost začíná sledovatelností: Společnost Omnom nakupuje přísady přímým obchodem, aby kontrolovala sociální, environmentální a ekonomický dopad svých nákupů.

HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
VYROBENO: Island

Aroma Profil: plná tónů karamelu, třešně a vlašského ořechu.

SLOŽENÍ: Kakaové boby z Nikaraguy, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené islandské mléko, slunečnicový lecitin. Obsah kakaové sušiny 50 %.

Navrženo a vyrobeno na Islandu v zařízení, které zpracovává lepek, ořechy a mléčné výrobky.

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2307 kJ/555 kcal
Tuky 38 g
z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 38 g
Bílkoviny 9,7 g
Sůl 0,29 g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

US Omnom Chocolate

OMNOM - PRÉMIOVÁ ISLANDSKÁ ČOKOLÁDA „BEAN-TO-BAR“ a ,,SINGLE ORIGIN´´

Islandský jedinečný ekosystém je bohatý na sopečnou půdu, bažiny, popel a endemické rostliny, které lze kreativně zpracovat na přísady - tyto islandské prvky jsou součástí DNA Omnomu. Island je místem, kde je možné všechno; Omnom tento postoj přijímá a zaujímá. Omnom design je jedinečně barokní a minimalistický, inspirovaný fantastickými tvory, surrealismem, pop-artem a současným severským architektonickým designem. Jeho bestiář vizuálně definuje Omnom i obsah pod jeho obalem. Na rozdíl od většiny tradičních čokoládových tabulek, Omnom čokoláda není rozdělena na čtverečky, ale spíše na geometrické střepy. Ručně vyráběnou na Islandu a v malých dávkách, nabízí Omnom prémiovou čokoládu jednoho původu a nejvyšší kvality.

Společnost Omnom, kterou vytvořili dva přátelé v islandském Reykjavíku v roce 2013, vede vášnivý kuchař Kjartan Gíslason a podnikatel Óskar Þórðarson. Společnost Omnom vyrábí malosériovou čokoládu typu „od bobu po tabulku“ s použitím nejlepších kakaových bobů pocházejících z celého světa. U této tabulky z Peru.

Jako kuchař pracoval Gíslason na Islandu, v Lucembursku, Norsku a Švédsku. Vášnivý za kulturou jídla, ho přirozená spřízněnost s dezerty postupně vedla k čokoládě. Připojil se k hnutí bean-to-bar, nejprve vyráběl tyčinky jednoho původu (single origin) ale brzy také experimentoval s unikátními příchutěmi a strukturami dosaženými v malých sériích. Spolu s jeho přítelem z dětství Þórðarsonem jako duo založili skromnou produkční kakaovou laboratoř uvnitř přestavěné čerpací stanice v Reykjavíku a brand Omnom se zrodil.

Posláním společnosti Omnom je vyrábět nejlepší možnou čokoládu z těch nejkvalitnějších surovin. Každá surovina se získává individuálně s péčí, přičemž etika, udržitelnost a transparentnost jsou jádrem celého procesu. Udržitelnost začíná sledovatelností: Společnost Omnom nakupuje přísady přímým obchodem, aby kontrolovala sociální, environmentální a ekonomický dopad svých nákupů.