Chocolate Makers

Byla to prostě láska ke skvělé čokoládě, která přiměla nizozemské zakladatele Rodneyho a Envera, aby v Amsterdamu začali v roce 2011 vyrábět čokoládu typu „bean-to-bar“. Společně hledají ve světě jemné kakao a jednají přímo s pěstiteli, aby jim zajistili spravedlivé podmínky - a zároveň získali nejlepší kvalitu. Rodney a Enver jsou ve skutečnosti stejně vášniví pro etiku a udržitelnost, jako pro čokoládu samotnou. Používají pouze organické přísady a přímo pracují na zlepšování životního prostředí, pomáhají s projektem ochrany horských goril v Kongu, ale také přepravují boby sami z Dominikánské republiky na překrásné plachetnici stejného jména. V jejich čokoládě jde cítit jak vášeň výrobců pro kvalitu, tak pro zodpovědnost za životní prostředí. A to je úctyhodné.

80awajú
Akce Expirace
99 Kč
Skladem

Akční cena, minimální trvanlivost 16.11.2022  BIO 80% tmavá čokoláda z kmenového criollo kakaa indiánů Awajún z Peru.

Kód: 1510
mar
145 Kč
Skladem

100% BIO čokoládová tabulka z emissions-free kakaa z Dominikánské republiky.

Kód: 1027
chocolatemakerssint
Novinka Tip
145 Kč
Skladem

Mikulášská čokoláda s kořením Sinterklaas vyrobená z kakaových bobů Trinitario z Dominikánské republiky.

Kód: 1464
gorila
145 Kč
Momentálně nedostupné

BIO 92% tmavá čokoláda z kakaa národního parku Virunga v Kongu s lesním cukrem arenga ze Sulawesi.

Kód: 513
4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem