Chocolate Makers
Byla to prostě láska ke skvělé čokoládě, která přiměla nizozemské zakladatele Rodneyho a Envera, aby v Amsterdamu začali v roce 2011 vyrábět čokoládu typu „bean-to-bar“. Společně hledají ve světě jemné kakao a jednají přímo s pěstiteli, aby jim zajistili spravedlivé podmínky - a zároveň získali nejlepší kvalitu. Rodney a Enver jsou ve skutečnosti stejně vášniví pro etiku a udržitelnost, jako pro čokoládu samotnou. Používají pouze organické přísady a přímo pracují na zlepšování životního prostředí, pomáhají s projektem ochrany horských goril v Kongu, ale také přepravují boby sami z Dominikánské republiky na překrásné plachetnici stejného jména. V jejich čokoládě jde cítit jak vášeň výrobců pro kvalitu, tak pro zodpovědnost za životní prostředí. A to je úctyhodné.

Akční cena, minimální trvanlivost 16.11.2022 BIO 80% tmavá čokoláda z kmenového criollo kakaa indiánů Awajún z Peru.

Mikulášská čokoláda s kořením Sinterklaas vyrobená z kakaových bobů Trinitario z Dominikánské republiky.
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem