Svenska Kakao
O švédském kakau
Všechno to začalo v létě 2013. Prázdniny, které nikdy neskončily.
Krátká přestávka na kávu během letních prázdnin v Österlenu skončila koupí staré vesnické školy Skåne-Tranå z roku 1893. O tři měsíce později založili Ulrika a Fredrik Bergenkrans čokoládovou společnost Svenska Kakao a stali se jedním z průkopníků řemeslné čokolády (bean to tabulková čokoláda) ve Švédsku. I dnes je vzácné vyrábět čokoládu od kakaových bobů po tabulku ve Švédsku a v severských zemích existuje jen hrstka výrobců..
Ulrika & Frederik cestují po různých producentech kakaa po celém světě, aby vybrali to nejlepší kakao pro svou čokoládu. Díky tomu je čokoláda Svenska Kakao tak jedinečná. Kakaové boby i producenti jsou pečlivě vybíráni tak, aby zahrnovaly aspekty, jako je mimořádná kvalita, udržitelnost, transparentnost, spravedlivé ceny a mimořádná chuť. S malým týmem zkušených čokoládovníků se vše vyrábí od nuly v malé továrně v Österlenu.
Čokoláda Svenska Kakao v průběhu let vyhrála několik skvělých cen v mezinárodních soutěžích a byla podávána ve hvězdných restauracích a čajových salonech a také zastoupena ve známých obchodních domech ve městech, jako je Isetan v Tokiu, Lafayette v Paříži a KaDeWe v Berlíně... Dnes čokoládu najdete v 15 zemích a u prodejců po celém Švédsku!

100% čokoládová tabulka bez cukru ze Švédska. Oceněná bronzem ze světových soutěží nejlepší čokolády.
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem