49% BIO Jahodová - Goodio 48g

159 Kč 138,26 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1914
49% BIO Jahodová - Goodio 48g
strawberry 49 bio vegan
Novinka

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Goodio čokoláda

Naše RAW čokoláda je zpracována minimálně, aby se obsah co nejvíce přiblížil svému přirozenému stavu. Z Finska - Helsinek pocházející čokoláda Goodio je s láskou ručně vyráběna s maximální péčí. Všechny naše čokolády jsou veganské a bezlepkové.

INGREDIENCE

Příběh naší čokolády začíná pečlivým výběrem surovin. Používáme organické, divoké suroviny lokálně z Finska a nejlepší kakaové boby z Peru, Ekvádoru a Konga. Naše divoké borůvky, rakytník, máta a brusinky jsou místně sklízeny v zemi půlnočního slunce. Ke slazení používáme jen indonéský a srílanský cukr z kokosové palmy, který má nízký glykemický index a je zdravější alternativou ostatních cukrů.

Fazole Goodio
Naše kakaové boby pocházejí z ekologických farem bez GMO v Peru, Ekvádoru a Kongu. Dáváme přednost použití surového (RAW) kakaa na rozdíl od zpracovaného kakaa kvůli jeho nutričnímu obsahu. V našich příchutích z limitované edice používáme peruánské kakao Pure Nacional, jedny z nejvzácnějších kakaových bobů na světě.
Kamenné Mletí
Aby byla  dosažena hladká a hedvábná konzistence, naše sametová čokoláda se mele v kamenných mlýnech. V důsledku toho se kakaové máslo rozmělní z ulomků bobů a směs začne zkapalňovat.
Broušení kamene Goodio
Jakmile dosáhne vhodné konzistence, přeneseme mletou kakaovou hmotu do velkých nadob k temperování. Mletí kameny je prastará technika, která zachovává nutriční složky přísady; automatické mlýnky mají tendenci produkt zahřívat, čímž se mění vlastnosti výsledné čokolády.
TEMPEROVÁNÍ
Při procesu temperování se nejprve rozpustí čokoláda. Poté se nechá zpět zkrystalizovat, což zanechává čokoládu lesklou a tvrdou. Cílem při temperování roztavené čokolády je vtáhnout nesourodé krystaly mastných kyselin kakaového másla zpět do jedné stabilní formy. Jakmile je čokoládová hmota temperována, nalije se do forem a na krátkou dobu zchladí.
Goodio temperování
OBAL
Jakmile jsou tyčinky vyjmuty z forem, jsou jednotlivě zabaleny do biologicky rozložitelného obalu. Po zabalení čokolády dokončíme balení zasunutím tabulek do obálky a vše zalepíme emblémem Goodio. 
Balení Goodio
 
Jukka Peltola opustil tvůrčí kariéru v oblasti technologií a zábavy (spolupracoval s 'Rovio', společností odpovědnou za hru 'Angry Birds') a k jídlu přišel osobní cestou za lepším zdravím. Od roku 2015 je čokoláda GOODIO ručně vyráběna v Helsinkách. Je to průkopník zdravého jídla s dobrým srdcem, značka potravin z Finska, které můžete věřit. Je to vize integrovat do čokolády severskou kvalitu a lokální bohatství, jako jsou místní divoké borůvky, rakytník a brusinky. Všechny čokolády jsou vyrobeny ze surového (RAW) kakaa, které je poté zastudena mleté kameny po ​​tři dny. GOODIO je značka pro zdravé a vědomé a také pro alergiky i náchylné lidi. Všechny jejich čokolády jsou totiž veganské a neobsahují sóju, lepek, běžný cukr a ani mléčné výrobky!