70% Chuno Double Turned - Friis Holm 100g EXP

Akční cena, minimální trvanlivost 31.10.2022

70% prémiová čokoláda Chuno Double Turned - Friis Holm.

standardní cena: 299 Kč –28 % 215 Kč 186,96 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1330
70% Chuno Double Turned - Friis Holm 100g EXP
Friis Holm Chuno 70 2 Front 570x570
Akce Expirace
299 Kč –28 %

Detailní popis produktu

 Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobů po čokoládovou tabulku. Čokolády Chuno jsou dokonálým příkladem - dvé identické čokolády s přesně stejnými kakaovými boby – z odrůdy Chuno ze severní Nikaraguy. Identická procenta a stejný proces výroby, pouze jeden rozdíl: během pětidenního fermentování kakaových bobů jsou třikrát obráceny u Triple turned verze, dvakrát u Double Turned verze. Řekl byste, že je to minimální rozdíl, ale ve skutečnosti to přináší úplně jinou čokoládu!

Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.

Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm Foto Jesper Rais.jpg

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.

Tóny chutí: ořechové, černé olivy, kořeněné a komplexní. Velmi měkký a jemný povrch.

Kakaoví znalci říkají: "Neuvěřitelně měkké s krásnými, lehce kořeněnými tóny a mírným náznakem broskve, velmi lehce" wry ", takže chuť je zcela vyvážená"

HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua.
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. 

 Obsah kakaové sušiny 70 %.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2429 kJ/579 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7,1 g
Sůl 0,01 mg

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

FRIIS-HOLM ???? The world’s best chocolate | Chocolats-De-Luxe

Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.

Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.