70% Ecuador Esmeraldas- Goodnow farms 55g

70% prémiová oceňovaná tabulka od GNF. Bean-to-bar single origin. Nejlepší značka kraftové čokolády z USA.

Aroma profil: hrozny Cabernet, deep berry džem

339 Kč 294,78 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1530
70% Ecuador Esmeraldas- Goodnow farms 55g
ecuador esmeraldas 70% goodnow
Tip Extra

Detailní popis produktu

Goodnow Farms

Tuto několikrát oceněnou tyčinku vyrábíme z kávových zrn z rodinné farmy Salazarů v ekvádorské oblasti Esmeraldas. Salazarovi mají více než sto akrů pečlivě pěstovaných hybridních kakaovníků Nacional. Objem sklizených bobů jim umožňuje, aby si je sami fermentovali a sušili, a díky míře kontroly, kterou mají nad pěstovanými odrůdami kakaa, a také díky zpracování po sklizni získávají boby výjimečné kvality a chuti. Jedná se o dobře vyváženou tyčinku s velmi nízkou kyselostí, intenzivní chutí bobulového džemu a dlouhým závěrem.

Tato tyčinka je vyrobena z našeho vlastního čerstvě vylisovaného kakaového másla Esmeraldas, které zajišťuje pravou chuť jediného původu a výjimečně jemnou strukturu.

 

Složení: Kakaové boby, bio cukr, čerstvě lisované kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny 70%. Může obsahovat stopy ořechů.

Energetická hodnota
320 kcal
Tuky 
21 g
z toho nasycené mastné kyseliny
12 g
Sacharidy 
247g (z toho vláknina 9 g)
z toho cukry
17 g
Bílkoviny 
6 g
Sodík 
20mg

VEGAN, Bezlepkové

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Goodnow Farms

Vášeň pro SKVĚLOU ČOKOLÁDU z AMERIKY
Poprvé jsme objevili řemeslnou čokoládu v Los Angeles. Neuvěřitelné příchutě, které jsme v těchto tabulkách ochutnali, zcela změnily naše myšlení o čokoládě a poslali nás na vlastní cestu stát se výrobci čokolády jednoho původu.

Často se nás ptáte „proč jediný původ?“ - SINLE ORIGIN čokoláda? A odpověď je jednoduchá - podobně jako káva, různé kakaové boby mají různé příchutě. Použitím bobů pocházejících pouze z jedné farmy nebo oblasti dokážeme specifikovat a zachovat výrazné chuťové vlastnosti daných bobů. Objevování těchto příchutí je jednou z hlavních radostí z výroby (a jezení!) čokolády jednoho původu :)

Strávili jsme spoustu času na farmách po celé Latinské Americe hledáním těch nejchutnějších bobů osobně a navázali jsme přímé vztahy s farmáři, kteří je pěstují a sklízejí. Díky přímému jednání s farmáři jsme schopni zajistit, že dostanou spravedlivou cenu za své kakao a také to, že zemědělské postupy, které používají, jsou udržitelné.

Všechny naše čokolády se vyrábějí zde na naší 225 let staré farmě v Sudbury v Massachusetts. Začínáme s kakaovými boby a cukrem a každý krok procesu výroby čokolády provádíme interně, včetně pečlivého zabalení každé tabulky ručně.

Věříme, že skvělá čokoláda je „bean to bar“, protože příchutě a tóny, které jsou v ní patrné, odrážejí příchutě skryté v původních bobech nejlépe. Proces, jak toho dosáhnout, je extrémně časově a pracovně náročný, ale věříme, že to všechno stojí za to.

Jsme na naši čokoládu velmi hrdí a doufáme, že ji budete jíst stejně rádi, jako ji my vyrábíme. Vracejte se prosím pravidelně, protože budeme pravidelně přidávat vzrušující nové oblasti a příchutě!

Tom a Monica