70% prémiová oceňovaná tabulka od GNF. Bean-to-bar single origin. Nejlepší značka kraftové čokolády z USA.
Aroma profil: citrónová tráva a broskev.
Detailní popis produktu
Kakao pro tuto několikrát oceněnou barvu pochází z peruánské džungle.
Řeka Ucayali je jedním z hlavních pramenů Amazonky a farmáři žijící na jejích březích pěstují několik odrůd kakaa jemné chuti. Kakao přivážejí na lodích k našim partnerům ze společnosti Ucayali River Cacao, kde se zrna odborně fermentují a suší v jejich novém zařízení.
Tato mimořádně vyvážená tyčinka je květinová a bylinná, s tóny citronové verbeny a fíku.
Tato tyčinka je vyrobena z našeho vlastního čerstvě vylisovaného kakaového másla Ucayali, což zajišťuje pravou chuť jediného původu a výjimečně jemnou strukturu.
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, jednodruhové kakaové máslo (Ucayali). VEGAN, bezlepková.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 55 G (jednu tabulku/serving size - dle originální USA etikety):
Energetická hodnota
320 kcal
Tuky 21 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 27 g (z toho vláknina 9g)
z toho cukry 17 g
Bílkoviny 6 g
Sodík: 20mg
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vášeň pro SKVĚLOU ČOKOLÁDU z AMERIKY
Poprvé jsme objevili řemeslnou čokoládu v Los Angeles. Neuvěřitelné příchutě, které jsme v těchto tabulkách ochutnali, zcela změnily naše myšlení o čokoládě a poslali nás na vlastní cestu stát se výrobci čokolády jednoho původu.
Často se nás ptáte „proč jediný původ?“ - SINLE ORIGIN čokoláda? A odpověď je jednoduchá - podobně jako káva, různé kakaové boby mají různé příchutě. Použitím bobů pocházejících pouze z jedné farmy nebo oblasti dokážeme specifikovat a zachovat výrazné chuťové vlastnosti daných bobů. Objevování těchto příchutí je jednou z hlavních radostí z výroby (a jezení!) čokolády jednoho původu :)
Strávili jsme spoustu času na farmách po celé Latinské Americe hledáním těch nejchutnějších bobů osobně a navázali jsme přímé vztahy s farmáři, kteří je pěstují a sklízejí. Díky přímému jednání s farmáři jsme schopni zajistit, že dostanou spravedlivou cenu za své kakao a také to, že zemědělské postupy, které používají, jsou udržitelné.
Všechny naše čokolády se vyrábějí zde na naší 225 let staré farmě v Sudbury v Massachusetts. Začínáme s kakaovými boby a cukrem a každý krok procesu výroby čokolády provádíme interně, včetně pečlivého zabalení každé tabulky ručně.
Věříme, že skvělá čokoláda je „bean to bar“, protože příchutě a tóny, které jsou v ní patrné, odrážejí příchutě skryté v původních bobech nejlépe. Proces, jak toho dosáhnout, je extrémně časově a pracovně náročný, ale věříme, že to všechno stojí za to.
Jsme na naši čokoládu velmi hrdí a doufáme, že ji budete jíst stejně rádi, jako ji my vyrábíme. Vracejte se prosím pravidelně, protože budeme pravidelně přidávat vzrušující nové oblasti a příchutě!
Tom a Monica