70% prémiová čokoláda Don Alfonso Friis-Holm.
Detailní popis produktu
Don ALFONZO konečně v ČR jako novinka Friis-Holm chocolade z Dánska. Alfonso Topio má svou plantáž nedaleko vesnice El Castillo v jižní Nikarague v blízkosti Kostariky. Lokální kakao je velmi aromatické a pěstuje se dle starých přístupů, kdy se mezi stromy nechává velký prostor a dostatek stínu. Don Alfonso tabulka byla vyrobena z veškerého kakaa celé sklizně během jedné sezóny.
Mikkel Friis Holm vyrábí speciální tabulky pro pokročilé milovníky čokolády. S velkou pozorností na každý krok v procesu od bobu po čokoládovou tabulku. Jeho čokolády jsou velmi drahé, jak vidíte. Ale stojí za to – pro pokročilé čokoládové fanatiky jsou jedněmi z nejvyhledávanějších na světě. V mezinárodních čokoládových cenách také drtivě bodují.
Čeho si nepochybně všimnete ihned, je struktura. Tak měkká. Friis Holm ví, jak vyrobit tabulky aby se dokonale rozpouštěli na vašem jazyku.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.
Chuť poznámka výrobce: Jemná smetanová chuť s tóny amaretto, oříšků a dřeva a se střední intenzitou.
HMOTNOST: 100g
ZEMĚ PŮVODU: Nikaragua
SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 70 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2425 kJ/579 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,1 g
Může obsahovat stopy mléka.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friis-Holm Chocolate funguje na ideji vytvářet nejlepší čokoládu na světě - jak v chuti, tak také nejlepší pro celý svět svou udržitelností a přístupem ve všech krocích produkce.
Mikkel Friis-Holm - zakladatel značky Friis-Holm Chocolade v Dánsku, patří jednoznačně mezi špičku čokoládových alchymistů světa. Byl šéfkuchařem a studoval DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Díky svým znalostem si při výrobě Friis-Holm tabulek čaruje s dobou fermentace a výsledkem je, že téměř každá z jeho čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii. Když jednou ochutnáte, nebudete chtít nikdy přestat a pochopíte cennost této top světové značky.