BIO 75% Madagaskar (Criollo) - Francois Pralus 100g EXP

Akční cena, minimální trvanlivost 6.4.2023

BIO 75% prémiová čokoláda  Criollo z Madagaskaru.

standardní cena: 189 Kč –48 % 99 Kč 86,09 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 1972
BIO 75% Madagaskar (Criollo) - Francois Pralus 100g EXP
196 12 francois pralus cokolada madagascar 75 cokobanka cz orig 768
Akce Expirace
189 Kč –48 %

Detailní popis produktu

Čokoláda Francois Pralus Madagaskar Criollo 75% Bio

75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem mátového aroma a svěží kyselostí v závěru. Čokoláda je v bio kvalitě. 

Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru. 

EU_Organic_Logo_Colour_rgb57fa392156d36

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“

 

HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
SLOŽENÍ:  75% kakao, cukr, čisté kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. Ekologické zemědělství. Obsah kakaa 75 %.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2448 kJ/585 kcal
Tuky 44 g
z toho nasycené mastné kyseliny 28 g
Sacharidy 33 g 
z toho cukry 26 g
Bílkoviny 9,6 g
Sůl 0,01 g

Odrůda kakaa: Criollo

Aromatický profil: Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem mátového aroma a svěží kyselostí v závěru.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“